Saml tv og internet
Dato: 11-11-2021 12:08:18

Saml tv og internet og oplev at alt passer sammen

60 % af danskerne synes, det er vigtigt at samle tv og internet hos samme udbyder*. Når man samler begge dele hos os, kan man være sikker på, at få den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Vores tv og internet er nemlig testet og optimeret til hinanden, så vi ved, at de passer perfekt sammen.

Tv og internet i høj kvalitet
Når jeres beboere og medlemmer både har tv og internet hos os, får de den bedst mulige oplevelse på YouSee Tv-boksen. Vores routere til YouSee Bredbånd sørger nemlig for, at forbindelsen til tv-boksen altid bliver prioriteret højere end alt andet. Man kan altså ikke opnå den samme høje kvalitet, hvis man fx ser serier på sin mobil. Med andre ord – er tv’et tændt, kan man være sikker på en stabil forbindelse og tv-oplevelse i særklasse.

*Wilke analyse 2019.